Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]кадър 7/8 твХората бяха наплашени от коронавируса от различни източници на

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твХората бяха наплашени от коронавируса от различни източници на
Коментари Харесай

Доц. Андрей Чорбанов: Като бяха задължителни маските, аз ходих с едни плътни зелени бикини, вършат по-добра работа

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Хората бяха наплашени от коронавируса от разнообразни източници на информация. Смъртността от него е ужасно ниска. Чисто административните ограничения не бяха съответни освен в България, а по целия свят, това съобщи доцент Андрей Чорбанов, началник на департамент „ Имунология “ в Института по микробиология към Българска академия на науките във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ” по 7/8 тв.

Неща като в Доспат и Сърница ще продължат да се случват, само че по този начин ограниченията могат да продължат до Нова година, разяснява той. Според доцент Чорбанов във всички страни несъразмерните ограничения са се случили поради страха на ръководещите да не изгубят идващите избори.

Той съобщи, че е трябвало да бъдат отделени единствено рисковите групи, които са възрастните хора. „ Странично заболяване ” е неверен термин, това са главните болести, от които хората умират, а не от ковид, изясни Чорбанов.

„ По времето, когато бяха наложителни маските, аз вървях с едни плътни зелени бикини, те правят по-добра работа ”, разкри още доцент Андрей Чорбанов.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР